bg

Her kan du downloade vores rekvisitioner enkeltvis: 

fluebenJORD fluebenFASTE MATERIALER fluebenSLAGGER/ASKE fluebenBIOASKE

  

fluebenLUFT - AKTIV KULRØR flueben LUFT - AKTIV XAD2 fluebenLUFT - PASSIV

  

fluebenVAND fluebenDENTAL  fluebenGEOTEKNIK

 

Ønskes muligheden for at downloade flere rekvisitioner på en gang, kan det gøres her via zip filer.

 

JordproeverUdfyldelse af rekvisitionen

For at undgå misforståelser er det væsentligt, at Højvang modtager en korrekt udfyldt rekvisition. Som rekvirent bedes du derfor udfylde en af Højvangs rekvisitioner og sende den til laboratoriet. Når prøverne pakkes, er det vigtigt, at der i prøveforsendelsen er tydelig identifikation af prøverne med en ID svarende til rekvisitionens (vedlæg meget gerne en kopi af udfyldt rekvisition). Ved ønske om hasteanalyser, er det vigtigt, at dette er aftalt med laboratoriet på forhånd.

Rekvisitionen kan sendes til Højvang pr. mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Valg af analysemetode

Det er vigtigt, at den rigtige analysemetode vælges til det aktuelle formål. Kontakt gerne laboratoriet ved tvivlstilfælde. Grænseværdier er som regel fastsat ud fra anvendelse af en veldefineret specifik analysemetode. Det skal ved ordreindgåelse være afklaret, hvorvidt analysen skal udføres, som akkrediteret analyse. Med mindre andet er aftalt anvender Højvang de i lovgivningen krævede metoder, som typisk er internationale eller nationale standarder.

Emballage

Det er væsentligt for analysen og brugbarhed af analyseresultaterne, at alle prøver udtages korrekt og i den rette emballage. Se venligst Højvangs vejledninger omkring prøvetagning og valg af emballage. Bestilling af emballage kan ske på tlf. 58 24 24 53 eller via mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Skal du have foretaget en Forenklet Kontrol så klik her?