bg

Højvang Laboratorier A/S - et privatejet laboratorium med speciale i miljøanalyser

 

Murbrokker

Vores team af specialister har mange års erfaring i både prøvetagning og analyse af alt fra metaller til asbest og øvrige miljøfarlige stoffer.

Vi benytter os af markedets mest moderne analyse- og prøvetagningsudstyr, og garanterer et pålideligt og hurtigt resultat til konkurrencedygtige priser.

Vi sender vores egne dygtige prøvertagere, men I må også gerne selv udtage prøver.

Hos Højvang er kunden i fokus og serviceniveauet ekstra højt. Vores kompetente kemikere sidder klar ved telefonen, hvis der er brug for vejledning omkring valg af analysemetode eller hjælp til vurdering af resultater. 

 

 

                

Læs mere om de forskellige parametre herunder:

 

PCB og Chlorparaffiner

Asbest

Tungmetaller (kommer snart)

 

 

 

 

fluebenDownload rekvisition på faste materialer her

fluebenDownload vejledning på bygningsmaterialer her

 

 

Kontakt vores salgsafdeling for mere information, priser og tilbud

PAW1

Paw Nielsen         

Tlf. 5824 2441
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 


Hos Højvang er kunden i fokus og serviceniveauet ekstra højt. Vi har chauffører til at afhente prøver i hele landet, hvorefter de bringes sikkert til Højvangs moderne laboratorium i Dianalund til akkrediteret analyse. Som kunde hos os er der altid mulighed for direkte telefonisk kontakt til vores kompetente kemikere, hvis der er brug for rådgivning omkring valg af emballage, analysemetode eller hjælp til vurdering af resultater. Al emballage, der leveres af Højvang, er inkluderet i analyseprisen.