bg


Højvang Laboratorier A/S blev stiftet i 1999 af direktør Paw Nielsen. Højvang beskæftiger i dag ca. 70 medarbejdere 
og har hovedsæde i Dianalund på Midtsjælland og har derudover en afdeling i Fredericia og i Norge. 

Laboratoriet kan tilbyde

Laboratoriet kan tilbyde kemisk-, fysisk-, mikrobiologisk analyse og prøvetagning af en række medier såsom jord, kompost, grus, sediment, slam, aske, slagger, vand, luft og materialer.

Målsætning

Laboratoriet henvender sig hovedsageligt til det danske marked med den klare målsætning, at være en pålidelig og kvalitetsminded samarbejdspartner.

Et laboratorie: 

der prioriterer en kontinuerlig og tæt dialog med kunden
der overholder levering af resultater til aftalt termin 
der leverer en overskuelig afrapportering af analyseresultater
med stabile og anerkendte analysemetoder 
med korrekte analyseresultater 
til konkurrencedygtige priser

Kontakt Højvang Laboratorier A/S for yderligere information eller find en kontaktperson her.

Klik her for at hente Højvangs generelle forretningsbetingelser

Som kunde hos Højvang Laboratorier A/S vil dit navn/firmanavn, virksomhedens CVR-nummer, adresse, telefonnummer og mail-adresse blive registreret i vores database.
Registreringen sker udelukkende med formålet at kunne udføre ydelsen, aflevere analyserapport samt fakturere ydelsen.
Vi håndterer data i henhold til persondataloven, hvilket medfører at du har ret til indsigt, berigtigelse og sletning af oplysningerne.

Kontakt venligst direktør Paw Nielsen, Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ved spørgsmål eller lignende.

 


Hos Højvang er kunden i fokus og serviceniveauet ekstra højt. Vi har chauffører til at afhente prøver i hele landet, hvorefter de bringes sikkert til Højvangs moderne laboratorium i Dianalund til akkrediteret analyse. Som kunde hos os er der altid mulighed for direkte telefonisk kontakt til vores kompetente kemikere, hvis der er brug for rådgivning omkring valg af emballage, analysemetode eller hjælp til vurdering af resultater. Al emballage, der leveres af Højvang, er inkluderet i analyseprisen.