Laboratoriemedhjælper – studentermedhjælper – Dianalund

Højvang Laboratorier A/S

Vi er en 100% danskejet virksomhed, der tilbyder kemisk, fysisk, mikrobiologisk analyse og prøvetagning af en række emner, såsom jord, kompost, grus, sediment, slam, aske, slagger, vand, luft og materialer. Vi er akkrediteret af DANAK.

Vi har adresse både på Sjælland og i Jylland og samlet er der 120 super engagerede medarbejdere som er med til at levere kvalitetsprodukter, de fagligt er stolte af. Trivsel figurerer højt på listen og medarbejdernes bidrag bliver bemærket og værdsat.

Stillingen:
Vi er på udkig efter en studentermedhjælper til vores prøvemodtagelse, som vil få et alsidigt arbejde med afvekslende arbejdsopgaver og gode kollegaer. Højvang Laboratorier tilbyder et job med studierelevans og med god erfaring til dit CV. Du får mulighed for at arbejde og blive mere erfaren i et laboratorium.
Din primære opgave vil bestå i prøveforberedelse af jord- og bygningsaffalds-prøver. Senere vil der introduceres til analyseinstrumenter som GC-MS og GC-FID.

Profil:
Vi forestiller os at du har en interesse for det naturvidenskabelige og har sabbatår eller er studerende. Du bliver oplært i opgaverne, derfor lægger vi mest vægt på dine personlige kompetencer: Du er stabil, positiv og har et stort drive.
Som person er du kvalitetsbevidst – også når der er travlt. Du har gode kommunikative evner og dine it-kompetencer er mindst på brugerniveau. Det vil klart være en fordel at du også har teknisk snilde.
Sprogligt begår du dig ubesværet på dansk – både i skrift og tale.

Ansøgning:
Vi glæder os til at byde dig velkommen snarest mulig, så send din ansøgning og dit CV mærket ”Studentermedhjælper” og dit navn, til job@hmlab.dk. Bemærk venligst, at ansøgninger behandles løbende. Du kan læse mere om Højvang Laboratorier A/S her. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at skrive til job@hmlab.dk.