Vi søger en prøvetager til udtagning af miljøprøver i Nordjylland

Om Højvang Laboratorier A/S

Højvang laboratorier er et miljølaboratorium, som udfører kemiske og mikrobiologiske undersøgelser af vand, jord, luft og materialer. Som prøvetager hos os, vil du vil blive en del af vores fantastisk prøvetagningsteam. Vi har hos Højvang Laboratorier en fælles interesse for at aflevere resultaterne til tiden uden at gå i kompromis med kvaliteten. Vi arbejder konstant på at forfine og udvikle vores analyser samt arbejdsprocesser, så de understøtter Højvang Laboratoriers brand og de forventninger, vores kunder har til os.

Om stillingen

Vi tilbyder en spændende og varieret arbejdsdag med masser af feltarbejde og er begrænset antal kontoropgaver. Du skal være afklaret med at vi løser feltopgaver i alt slags vejr.
Dine opgaver vil dog primært ligge i Nordjylland, hvormed bopæl omkring Aalborg foretrækkes.
Der stilles store krav til omhu, nøjagtighed og kvalitetssans. Arbejdsopgaver og kalibrering af udstyr skal udføres efter specifikke metoder og instrukser, samt registreres i logbøger.

Kvalifikationer

• Du har en håndværksmæssig uddannelse eller faglig uddannelse som laborant, miljøtekniker, miljøteknolog eller lignende.
• Erfaring indenfor prøvetagning af miljø og mikrobiologiske prøver vil være en fordel.
• Kvalitetsbevidst, også når der er travlt
• Gode kommunikations og It-kunstskaber på brugerniveau
• For stillingen vil det være et krav med plads til bil indeholdende udstyr på bopælen.
• Kørekort til almindelig personbil.
Vi lægger desuden vægt på, at vores nye kollega er udadvendt, service-minded og fleksibel. Du har teknisk snilde, gode kommunikationsevner samt en god fysik.

Ansøgning

Er du interesseret i stillingen, så send hurtigst muligt din ansøgning samt CV mærket ”Prøveudtager Nordjylland” + navn til job@hmlab.dk. Vi indkalder løbende til samtale og ansætter, når den rette kandidat er fundet. For yderligere information om stillingen beder vi dig venligst skrive til Job@hmlab.dk

Vi glæder os til at byde vores nye kollega velkommen.