Studentermedhjælper til udtagning af miljøprøver, medio maj til ultimo august

Om Højvang Laboratorier A/S

Højvang laboratorier er Danmarks største danskejet miljølaboratorium, som udfører kemiske og mikrobiologiske undersøgelser af vand, jord, luft og materialer. Som studentermedhjælper hos os, vil du vil blive en del af vores fantastisk team i Holstebro eller Dianalund. Vi har hos Højvang Laboratorier en fælles interesse for at aflevere resultaterne til tiden uden at gå i kompromis med kvaliteten. Vi arbejder konstant på at forfine og udvikle vores analyser samt arbejdsprocesser, så de understøtter Højvang Laboratoriers brand, og de forventninger vores kunder har til os.

Om stillingen

Vi tilbyder en spændende og naturskøn arbejdsdag med masser af feltarbejde, og mulighed for at omsætte teori til praksis. Du kommer ud på en masse smukke danske badestrande og søer. Du skal være afklaret med, at vi løser feltopgaver i alt slags vejr. Dine opgaver vil dog primært ligge i Midt- og Vestjylland.

Der stilles store krav til omhu, nøjagtighed og kvalitetssans. Mikrobiologisk prøvetagning og kalibrering af udstyr skal udføres efter specifikke metoder og instrukser, samt registreres i logbøger.

Vi forventer en arbejdsuge på ca. 30 timer, nogle uger mere og andre mindre. Der vil også være weekendarbejde.

Vi stiller selvfølgelig en bil til rådighed.

Kvalifikationer

  • Kørekort til almindelig personbil
  • Du er i gang med/færdig med en uddannelse eller faglig uddannelse som laborant, miljøtekniker, miljøteknolog eller lignende.
  • Erfaring indenfor prøvetagning af miljø og mikrobiologiske prøver vil være en fordel.
  • Kvalitetsbevidst, også når der er travlt

Vi lægger desuden vægt på, at vores nye kollega er udadvendt, service-minded og fleksibel.

Ansøgning

Er du interesseret i stillingen, så send hurtigst muligt din ansøgning samt CV mærket ”Sommerprøvetager” + navn til job@hmlab.dk. Vi indkalder løbende til samtale og ansætter, når den rette kandidat er fundet. For yderligere information om stillingen beder vi dig venligst skrive til Job@hmlab.dk

 

Vi glæder os til at byde vores nye kollega velkommen.