Levnedsmidler

jordbærplanteProduktion af levnedsmidler medfører krav om kvalitetskontrol.  Kontrollen kan dels være af vand der anvendes ved produktionen, kontrol af emballage og renhed i lokaler, løbende produktionskontrol og ikke mindst, kontrol af den færdige vare samt dennes holdbarhed.

Højvang Laboratorier A/S tilbyder samarbejde med rekvirenten i hele forløbet, både ved dialog omkring myndighedernes krav til ekstern kontrol og egenkontrol samt selve udførelsen af prøvetagning og analyse i hele forløbet.

Højvang udfører akkrediteret analyse af levnedsmidler på egne laboratorier i Danmark, og kan derved tilbyde kort transporttid fra prøvetagning til igangsættelse af analyse, robust og korrekt analyseudførelse samt analysesvar så hurtigt som det er muligt.

Hos Højvang er kunden i fokus og serviceniveauet ekstra højt. Vores kompetente kemikere sidder klar ved telefonen, hvis der er brug for vejledning omkring valg af analysemetode eller hjælp til vurdering af resultater.

Højvangs analysesortiment dækker bredt, f.eks. kontrol af jordflytning, analyse af forurening i jord, udvaskning af forurening fra jord m.v.

Læs mere

Analyse af luft kan være aktuel i mange situationer, f.eks. ved undersøgelse af jordens poreluft, indeklima, arbejdsmiljø m.v.

Læs mere

Prøvetagning og analyse af alt fra metaller til asbest og øvrige miljøfarlige stoffer.

Læs mere

Højvang sætter stor ære i at kunne vejlede dig til hvad der er det rigtige valg i din analysepakke.

Læs mere

Med eget Geotekniske laboratorium kan Højvangs moderne udstyr klare både store og små opgaver.

Læs mere

Højvang tilbyder analytisk assistance når produkter skal kvalitetskontrolleres.

Læs mere

Højvang udfører akkrediteret analyse af levnedsmidler på eget laboratorium i Danmark.

Læs mere

Højvang Laboratorier tilbyder analyser for skimmelsvamp i bygninger.

Læs mere

Højvang Laboratorier A/S

Det rigtige resultat
Bestil prøveafhentning
Rekvisitioner, vejledninger og produktblade