Salgskonsulent Rent vand og Spildevand

 

Højvang Laboratorier A/S, Dianalund

Højvang Laboratorier A/S er en 100% danskejet virksomhed der tilbyder kemisk, fysisk, mikrobiologisk analyse og prøvetagning af en række emner såsom jord, kompost, grus, sediment, slam, aske, slagger, vand, luft og materialer. Vi er akkrediteret af DANAK.

Vi har til huse i et moderne og nybygget laboratorium på Midtsjælland, Dianalund. 120 super engagerede kolleger er med til at levere kvalitetsprodukter de fagligt er stolte af. Trivsel figurerer højt på listen og medarbejdernes bidrag bliver bemærket og værdsat.

Højvang Laboratorier søger nu endnu en engageret medarbejder med talent for salg til områderne ”rent vand” (vandværker, tandlæger, bade og bassinvand, producenter af drikkevand) og ”spildevand” (forsyningsselskaber, industrivirksomheder, ”mini rensningsanlæg”, affaldsproducenter, firmaer der håndterer slam).

En salgskonsulent med gode kommunikationsevner og mod på at opdyrke nye markeder og kunder. Kan du proaktivt servicere vores eksisterende kunder, opsøge nye og samtidig tage ansvar for salgsprocessen fra start til slut? Så kan du være vores næste kollega!

Stillingen 

Stillingen omfatter salg og rådgivning af miljøanalyser til aktører indenfor vand eller spildevand.

De vigtigste opgaver vil være:

  • Varetage kundehenvendelser med høj service
  • Opsøgende salg
  • Holde dig ajour med markedets udvikling

Din arbejdsdag vil være alsidig. Du vil både komme til at arbejde på adressen i Dianalund, men du vil også være ude hos kunden. Du kommer til at opdatere og vedligeholde diverse salgsværktøjer, implementere nye aftaler indgået med kunden og svare på kundens spørgsmål. Det er derfor vigtigt, at du befinder dig godt i samspillet med kunderne – både ude og hjemme og yder et højt professionelt serviceniveau.

Med reference til Teamlederen for salg og et godt samarbejde med en dedikeret direktør, kommer du til at få din daglige gang i en uformel og fleksibel afdeling. En afdeling der vægter åbenhed, ærlighed og frihed under ansvar meget højt, og hvor humøret er højt og fokus er på god kundeservice og effektivitet.

Du får altså en dynamisk hverdag med mange udfordringer i en virksomhed, hvor beslutningsprocesserne er meget korte og med en uformel omgangstone. Du vil være en vigtig brik i den videre udvikling af Højvang Laboratorier A/S.

Profil

Om du har en uddannelse indenfor kemi/miljø-/laboratorieteknik eller er nyuddannet kemiingeniør er ikke afgørende, hvis bare du har en baggrund, der giver dig stor forståelse for analysering af vand. Har du erfaringer og gode resultater med rådgivning og salg af miljøydelser er det naturligvis et plus. Vigtigst er det, at du ved hvad der skal til for at nå i mål.

Som person er du købmand af natur og du trives i et professionelt miljø, hvor ingen dage er ens, og hvor der arbejdes med høj faglighed og god samarbejdsånd. Med din tekniske indsigt og gode kommunikations- og formidlingsevner er du en god sparringspartner for både kollegaer og kunder. Du er god til at sælge dine ideer både internt og eksternt og du sætter en ære i, altid at levere den rigtige løsning. Du har stor gennemslagskraft, samtidig med du er lyttende og motiverende. Du er målrettet og resultatorienteret. Og selv når det går stærkt, formår du at holde struktur og overblik over dine opgaver. Gennem din adfærd formår du at skabe respekt om din person og du har modet og evnerne til at være en af dem, der går foran i Højvangs fortsatte ekspansion og spændende udvikling.

Sprogligt begår du dig ubesværet på dansk i både skrift og tale. Du har kørekort kategori B – almindelig bil.

Stillingen som salgskonsulent er fuldtid med fast løn og arbejdstimerne vil primært være placeret på arbejdsstedet; Industri Vest 8 i Dianalund.

Vi glæder os til at byde dig velkommen snarest muligt, så send din ansøgning og dit CV på mail til job@hmlab.dk. Bemærk venligst, at ansøgninger behandles løbende. Du kan læse mere om Højvang Laboratorier A/S her.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte produktionschef Mehdi Javadi på på telefon 51 55 79 92 eller via mja@hmlab.dk.