Salgskonsulent Rent vand – Spildevand

Højvang Laboratorier A/S, Dianalund

Højvang Laboratorier A/S er en dansk privatejet virksomhed med ambitioner og speciale i miljøana­lyser. Virksomheden, som har hovedsæde i Dianalund, er veletableret og byg­ger på sunde forretningsværdier som høj etik og professionalisme.

Højvang Laboratorier er blandt de førende i sin niche. Målsætningen er fortsat at være den mest påli­delige og kvalitetsbevidste samar­bejdspartner indenfor sine kerne­områder i miljøanalyse-branchen.

Virksomhedskulturen er karakte­riseret ved, at ”vi skaber værdi”, kort vej til beslutning, respekt og fleksibilitet. Højvang er i positiv udvikling, og det giver gode mu­ligheder for såvel personlig som faglig udvikling.

Højvang Laboratorier A/S søger en talentfuld salgskonsulen­t til områderne ”rent vand” og ”spildevand”. Har du formidlingsevnerne og modet til at opdyrke nye markeder og kunder? Kan du proaktivt servicere vores eksisterende kunder, opsøge nye kunder og har du lyst til at tage ansvar for salgsprocessen fra start til slut – så er jobbet det helt rigtige for dig!

Jobbet

Jobbet omfatter salg og rådgivning af miljøanalyser til aktører indenfor vand (vandværker, tandlæger, bade og bassinvand, producenter af drikkevand) eller aktører indenfor spildevand (forsyningsselskaber, industrivirksomheder, ”mini rensnings­anlæg”, affaldsproducenter, firmaer der håndterer slam).

Dine vigtigste opgaver vil være:

  • Skabe og udvikle relationer til kunderne gennem opsøgende salgsarbejde
  • Beskrive og gennemføre salgsprojekter
  • Beskrive og gennemføre markedsføringsplaner
  • Udarbejde tilbud på vores ydelser til vores kunder
  • Implementere nye aftaler indgået med kunderne
  • Opdatere og vedligeholde diverse salgsværktøjer
  • Holde dig opdateret med den nyeste viden
  • Deltagelse i netværksgrupper, mes­ser og konferencer

Karakteren af opgaverne er alsidige og du skal forvente, at opgaverne udføres såvel internt i organisationen som eksternt hos kunderne. Derfor befinder du dig godt i samspillet med kunderne, ude og hjemme, og yder et højt serviceniveau. Med reference til Teamlederen for salg og dotted line til direktøren, kommer du til at få din daglige gang i en uformel og fleksibel afdeling, der vægter åbenhed, ærlighed, og frihed under ansvar meget højt, og hvor humøret er højt og fokus er på god kundeservice og effektivitet. Du vil også være en vigtig brik i den videre udvikling af Højvang Laboratorier A/S.

Profil

Du har en miljø-/laboratorieteknisk uddannelse og gerne erfa­ring fra miljø-/laboratoriebranchen. Du har opnået gode resul­tater med rådgivning og salg af miljøydelser, og du ved, hvad der skal til for at nå i mål.

Du er forretningsorienteret, og du formår med dit positive drive og din troværdighed at skabe stærke relationer til dine kunder. Du har en effektiv og struktureret arbejdsstil, og du prioriterer et godt samarbejde internt højt. Din erfaring har lært dig, at krav og forventninger er vigtigt at få afstemt, og kunderne vil opleve dig som en ærlig og reel købmand, der interesserer sig for, at begge parter gør en god handel. Derudover har du gode kommunikations- og formidlingsevner, og sprogligt begår du dig ubesværet på dansk både i skrift og tale.

 

Arbejdstider er 37 ugentlige arbejdstimer placeret mandag til fredag på arbejdsstedet, som er Industri Vest 8, 4293 Dianalund.

Vi glæder os til at byde dig velkommen snarest muligt, så send straks din ansøgning og CV på mail til job@hmlab.dk. Bemærk venligst, at ansøgningerne behandles løbende. Du kan læse mere om Højvang Laboratorier A/S på www.hmlab.dk.

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte produktionschef Mehdi Javadi på mja@hmlab.dk.